Lloret de Mar - Guitart Central Park Resort ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Katalánsko Costa Brava
Ubytování: Guitart Central Park Resort
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 6 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 194 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří úschovna zavazadel. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Dále je zde dětská herna. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. K dispozici je služba hlídání dětí, pokojová služba a prádelna. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Vybavení: Objekt má 194 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří úschovna zavazadel. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, kavárna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Dále je zde dětská herna. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. K dispozici je služba hlídání dětí, pokojová služba a prádelna. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. K opalování zvou rozložená lehátka. Pokud jde o volnočasové aktivity, objekt nabízí vedle tenisu, hry boccia, fitness studia, stolního tenisu, spa a sauny za poplatek i masáže. K dalším volnočasovým aktivitám patří animační program, zábavní program pro děti a miniklub.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Objekt nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, večeře, polopenze a stravování all inclusive. Objekt kromě toho nabízí možnost občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci a koupelnu. Ke standardu většiny pokojů patří i balkón nebo terasa. V ubytovacích jednotkách se nachází dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf, minibar a pracovní stůl. Ubytovací jednotky mají telefon a televizi. V koupelnách je sprchový kout a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 8 termínů dovolené Lloret de Mar - Guitart Central Park Resort ***
v cenách od 3 247 Kč do 5 683 Kč