Lloret de Mar - Helios ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Katalánsko Costa Brava
Ubytování: Helios
Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní
zobrazit 3 termíny
Listopad 2017
zobrazit 7 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 234 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří přístup k internetu, WiFi, restaurace, bar, TV místnost a dětská herna. Jsou zde i obchody.

Vybavení: Hotel má 234 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří přístup k internetu, WiFi, restaurace, bar, TV místnost a dětská herna. Jsou zde i obchody.

Sport a zábava: Hosté mohou využít krytý i venkovní bazén. Hosté mohou využít terasu, terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. Ke zpoplatněným volnočasovým aktivitám v hotelu patří stolní tenis a kulečník. Mezi další volnočasové nabídky patří animační program, zábavní program pro dospělé a živá hudba.

Platba : V hotelu jsou přijímány kreditní karty Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hotel nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze a plná penze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina ubytovacích jednotek má balkón nebo terasu. K vybavení patří také sejf a minibar. Lednička patří také ke standardnímu vybavení. O pohodlí hostů se postará telefon a televize. V koupelně je sprchový kout a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Lloret de Mar - Helios ****
v cenách od 3 332 Kč do 5 831 Kč