Vilanova i la Geltru - Vilanova Park

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Katalánsko Costa Dorada
Ubytování: Vilanova Park
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, kavárna a bar. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Upomínkové předměty z dovolené si mohou hosté koupit v obchodě se suvenýry. Jsou zde i obchody. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a dětská herna. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Objekt nabízí také službu hlídání dětí, lékařskou službu a prádelnu. Dále je v nabídce shuttleservis. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol.

Vybavení: Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, kavárna a bar. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Upomínkové předměty z dovolené si mohou hosté koupit v obchodě se suvenýry. Jsou zde i obchody. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a dětská herna. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Objekt nabízí také službu hlídání dětí, lékařskou službu a prádelnu. Dále je v nabídce shuttleservis. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Objekt nabízí pestrý outdoorový sportovní program, ve kterém je jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, volejbal, basketbal a minigolf. Milovníci vodních sportů si přijdou na své při aktivitách jako windsurfing, plachtění, potápění a aqua fitness. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je i fitness studio, stolní tenis a badminton. Ve wellness zóně mohou hosté využít spa, saunu, parní lázeň, hammam a masáže. K dalším volnočasovým aktivitám patří animační program, zábavní program pro dospělé, diskotéka a miniklub.

Platba : V objektu jsou přijímány kreditní karty Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze a plná penze. Nabídka dále obsahuje dietní jídla, bezlepková jídla a vegetariánská jídla.

Ubytování

Vybavení pokoje : Objekt nabízí pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, obývací část, kuchyň a koupelnu. Většina pokojů má vlastní balkón nebo terasu. V pokojích se nachází oddělené ložnice, dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K dispozici je také sejf. Každá ubytovací jednotka má i kuchyňský kout s ledničkou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí/kávovarem. Ubytovací jednotky mají vařič. Celkové vybavení doplňuje ještě připojení k internetu, televize, rádio a CD přehrávač. V koupelnách je sprchový kout a vana.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Vilanova i la Geltru - Vilanova Park
v cenách od 6 112 Kč do 9 168 Kč