Sitges - Dolce Sitges *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Katalánsko Costa Dorada
Ubytování: Dolce Sitges
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 4 termíny
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 263 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako šatna, hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi (zdarma). V objektu se nachází restaurace, jídelna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Objekt nabízí také službu hlídání dětí, pokojovou službu a prádelnu. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Vybavení: Objekt má 263 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako šatna, hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi (zdarma). V objektu se nachází restaurace, jídelna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Objekt nabízí také službu hlídání dětí, pokojovou službu a prádelnu. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Terasa zve k odpočinku a lenošení. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně (za poplatek). Kdo se nechce při cestování vzdát sportu, ten se může věnovat golfu. Fitness studio a kulečník patří ke zpoplatněným sportovním a volnočasovým aktivitám. Objekt má širokou nabídku wellness programů, mezi něž patří spa a kosmetický salon, stejně tak jako za příplatek i sauna, parní lázeň a masáže. Velcí i malí hosté mají možnost zažít mnoho zajímavého při zábavních programech.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Objekt nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, večeře, nocleh se snídaní a polopenze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Objekt nabízí pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. K vysokému komfortu patří u většiny pokojů i balkón nebo terasa. K příjemné atmosféře přispívá u většiny pokojů i výhled na moře. K vybavení patří také sejf a minibar. Ubytovací jednotky mají varnou konvici/kávovar. Ve vybavení je standardně i sada na žehlení. Pokoje mají připojení k internetu, telefon, televizi a rádio. V koupelnách je sprchový kout, vana a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 6 termínů dovolené Sitges - Dolce Sitges *****
v cenách od 7 426 Kč do 13 104 Kč