Vilanova i la Geltru - Atenea Park Suites-Apartments ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Katalánsko Costa Dorada
Ubytování: Atenea Park Suites-Apartments
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Apartmánový hotel má 102 pokojů. V apartmánovém hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna, kavárna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek). Apartmánový hotel nabízí také lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol. Kromě toho je k dispozici konferenční místnost a business centrum.

Vybavení: Apartmánový hotel má 102 pokojů. V apartmánovém hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna, kavárna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek). Apartmánový hotel nabízí také lékařskou službu, pokojovou službu a prádelnu. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol. Kromě toho je k dispozici konferenční místnost a business centrum.

Sport a zábava: Apartmánový hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Kdo se chce i při cestování věnovat sportu, ten se může v areálu hotelu věnovat golfu a veslování. Tenis je pak za poplatek. Ve vnitřních prostorách apartmánovém hotelu se mohou hosté udržovat fit díky cvičení ve fitness studiu. Ve wellness zóně mohou hosté využít spa, saunu, parní lázeň, hammam a masáže. Pro dospělé je připravený zábavní program.

Platba : Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

V apartmánovém hotelu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: snídaně, obědy a večeře.

Ubytování

Vybavení pokoje : Apartmánový hotel nabízí pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení, obývací část, kuchyň a koupelnu. Ve většině ubytovacích jednotek patří ke standardu i balkón. V pokojích se nachází oddělené ložnice, dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. Je možné požádat o přistýlku. K vybavení patří také sejf, minibar a pracovní stůl. Každá ubytovací jednotka má i kuchyňský kout s ledničkou a mikrovlnnou troubou. Ubytovací jednotky mají vařič. Dále tu je pračka a sada na žehlení. Dostatek pohodlí zaručuje připojení k internetu, telefon, televize a rádio. Apartmánový hotel hostům nabízí závěrečný úklidový servis. V koupelnách je sprchový kout, vana, bidet a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Vilanova i la Geltru - Atenea Park Suites-Apartments ****
v cenách od 6 194 Kč do 12 388 Kč