L'Escala - L'Escala Resort ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Katalánsko Costa Brava
Ubytování: L'Escala Resort
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 30 pokojů. K vybavení patří WiFi. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Vybavení: Hotel má 30 pokojů. K vybavení patří WiFi. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Sport a zábava: K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Hotel má širokou nabídku volnočasových aktivit, jež slibují aktivní dovolenou. Patří mezi ně například jízda na kole/horském kole (za poplatek).

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení, kuchyň a koupelnu. Většina ubytovacích jednotek má balkón nebo terasu. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K dispozici je také sejf. K vybavení pokojů patří vařič, mikrovlnná trouba a varná konvice/kávovar. Ve vybavení je standardně i pračka. Ke komfortnímu vybavení patří televize. V ubytovacích jednotkách se nalézá koupelna se sprchovým koutem.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené L'Escala - L'Escala Resort ****
v cenách od 6 222 Kč do 8 296 Kč