Lloret de Mar - H-Top Palm Beach ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Katalánsko Costa Brava
Ubytování: H-Top Palm Beach
Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní
zobrazit 3 termíny
Listopad 2017
zobrazit 9 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 150 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří směnárna, přístup k internetu, restaurace, jídelna, bar, TV místnost a dětská herna.

Vybavení: Hotel má 150 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří směnárna, přístup k internetu, restaurace, jídelna, bar, TV místnost a dětská herna.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou využít terasu, terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Pokud jde o volnočasové aktivity, hotel nabízí vedle stolního tenisu, šipek, sauny, parní lázně a masáží za poplatek i kulečník. V hotelu je mnoho možností zábavy a odpočinku. Pro hosty je zde animační program, zábavní program pro dospělé, zábavní program pro děti a miniklub.

Platba : V hotelu jsou přijímány kreditní karty American Express, Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Hotel kromě toho nabízí možnost občerstvení. Speciální atrakce je tzv. showcooking, při němž mohou hosté sledovat přípravu jídel na vlastní oči. Rozlévány jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. K vysokému komfortu patří u většiny pokojů i balkón nebo terasa. V ubytovacích jednotkách se nachází dvoulůžková postel. Všechny pokoje mají sejf, telefon a televizi. V koupelně je sprchový kout, vana a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 12 termínů dovolené Lloret de Mar - H-Top Palm Beach ***
v cenách od 2 488 Kč do 4 700 Kč