Meta - Marhotel Alimuri ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Kampánie Neapolský záliv
Ubytování: Marhotel Alimuri
Strava: All Inclusive
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Vlastní
zobrazit 1 termín
Listopad 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 85 pokojů. V objektu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salonek a bar. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. Objekt nabízí také pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Dále je v nabídce shuttleservis.

Vybavení: Objekt má 85 pokojů. V objektu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salonek a bar. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. Objekt nabízí také pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Dále je v nabídce shuttleservis.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně. U bazénu se nachází bar s možností občerstvení. Objekt jistě osloví příznivce vodních sportů svou širokou nabídkou aktivit, v níž je například jízda na kánoích a potápění. Objekt nabízí ve vnitřních prostorách fitness studio. Objekt má také vlastní wellness, jež nabízí celou řadu relaxačních programů jako například spa. Za příplatek je možné využít saunu, parní lázeň, kosmetický salon a masáže.

Platba : Je možné zaplatit kreditními kartami American Express, Visa, JCB a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Objekt nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Na přání je možné připravit dietní jídla. Rozlévány jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má vlastní balkón nebo terasu. K příjemné atmosféře přispívá u většiny pokojů i výhled na moře. V pokojích se nachází dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení všech ubytovacích jednotek patří sejf a minibar. Celkové vybavení doplňuje ještě telefon, televize a rádio. V koupelnách je sprchový kout, vana, vířivá vana a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 1 termín dovolené Meta - Marhotel Alimuri ****
v cenách od 2 904 Kč