Viareggio - Plaza e de Russie ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Viareggio
Ubytování: Plaza e de Russie
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 52 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V hotelu se nachází restaurace, jídelna a bar. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Hotel nabízí také pokojovou službu a prádelnu.

Vybavení: Hotel má 52 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V hotelu se nachází restaurace, jídelna a bar. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Hotel nabízí také pokojovou službu a prádelnu.

Sport a zábava: Hotel má venkovní bazén. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky.

Platba : Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, večeře, nocleh se snídaní a polopenze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Hotel nabízí nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky. Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina ubytovacích jednotek má částečný výhled na moře. V pokojích se nachází dvoulůžková postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. O dostatek pohodlí se postará komfortní vybavení s připojením k internetu, telefonem, televizí a rádiem. V koupelně je sprchový kout, vysoušeč vlasů a župan.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Viareggio - Plaza e de Russie ****
v cenách od 8 843 Kč do 14 738 Kč