Forte dei Marmi - UNA Hotel Forte dei Marmi ****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Forte dei Marmi
Ubytování: UNA Hotel Forte dei Marmi
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 80 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří šatna, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách mají hosté k dispozici internet. Hotel nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, kavárnu a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Dále je zde novinový stánek. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. Jízdní kola je možné odstavit v úschovně kol. K dispozici je překladatelské služby, pokojová služba a prádelna. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Vybavení: Hotel má 80 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří šatna, hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách mají hosté k dispozici internet. Hotel nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, kavárnu a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Dále je zde novinový stánek. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. Jízdní kola je možné odstavit v úschovně kol. K dispozici je překladatelské služby, pokojová služba a prádelna. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Sport a zábava: Hotel má venkovní bazén. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Pokud jde o volnočasové aktivity, hotel nabízí vedle tenisu, golfu, stolního tenisu a spa za poplatek i jízdu na kole/horském kole.

Platba : V hotelu jsou přijímány kreditní karty American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Stravování

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, večeře, nocleh se snídaní, polopenze a stravování all inclusive. Připravit je možné také speciální jídla, například dětská menu.

Ubytování

Vybavení pokoje : Hotel nabízí pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje. Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má vlastní balkón nebo terasu. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. Ubytovací jednotky mají mini ledničku. Součástí základní výbavy ubytovacích jednotek je také telefon a televize. V koupelně je sprchový kout a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Forte dei Marmi - UNA Hotel Forte dei Marmi ****
v cenách od 7 071 Kč do 10 606 Kč