Moltrasio - Grand Hotel Imperiale ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Lombardie Moltrasio
Ubytování: Grand Hotel Imperiale
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt prošel v roce 2012 celkovou modernizací. Objekt sestává z hlavní budovy (5 poschodí) a 2 vedlejších budov (4 poschodí) a má 121 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi (za poplatek). Objekt nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, snídaňový salonek, kavárnu a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek). Hosté s jízdním kolem mohou využít úschovnu kol. Objekt nabízí také pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Vybavení: Objekt prošel v roce 2012 celkovou modernizací. Objekt sestává z hlavní budovy (5 poschodí) a 2 vedlejších budov (4 poschodí) a má 121 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi (za poplatek). Objekt nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, snídaňový salonek, kavárnu a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek). Hosté s jízdním kolem mohou využít úschovnu kol. Objekt nabízí také pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně (za poplatek). Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Objekt nabízí v rámci outdoorového sportovního programu golf, stejně tak jako za poplatek i jízdu na kole/horském kole, tenis a minigolf. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je i fitness studio a gymnastika. V objektu jsou v nabídce různé wellness programy jako například sauna. Za příplatek mohou hosté využít různé další služby, mezi něž patří spa, parní lázeň, kosmetický salon a masáže.

Platba : V objektu jsou přijímány kreditní karty American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Objekt nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní a polopenze. Na přání je možné připravit dietní jídla. Objekt nabízí také možnost speciální nabídky stravování.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Je možné rezervovat i koupelnu s bezbariérovým přístupem. Většina pokojů má balkón nebo terasu. Ubytovací jednotky mají koberec. Nachází se v nich dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. Pokoje mají varnou konvici/kávovar. Ve vybavení je standardně i sada na žehlení. Dostatek pohodlí zaručuje připojení k internetu, telefon, televize a stereo aparatura. Kromě toho naleznou hosté ve svém pokoji domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout, vana, vysoušeč vlasů a župan.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Moltrasio - Grand Hotel Imperiale ****
v cenách od 7 547 Kč do 13 226 Kč