Riva del Garda - Hotel Lido Palace *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Lago di Garda Riva del Garda
Ubytování: Hotel Lido Palace
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 4 termíny
Listopad 2017
zobrazit 13 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 42 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří přístup k internetu, WiFi, restaurace, jídelna, pokojová služba, prádelna a konferenční místnost. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa.

Vybavení: Hotel má 42 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří přístup k internetu, WiFi, restaurace, jídelna, pokojová služba, prádelna a konferenční místnost. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Na slunečné terase jsou pro hosty připravena lehátka. Pro fanoušky vodních sportů je v nabídce plachtění. Windsurfing zajišťují třetí strany. Ve vnitřních prostorách hotelu se mohou hosté udržovat fit díky cvičení ve fitness studiu. Ve wellness zóně mohou hosté využít spa, saunu, parní lázeň, hammam, kosmetický salon, masáže a omlazující procedury.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

V hotelu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: snídaně a nocleh se snídaní.

Ubytování

Vybavení pokoje : Hotel nabízí nekuřácké pokoje. Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. V ubytovacích jednotkách se nachází oddělené ložnice nebo kingsize manželská postel. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. K vybavení všech pokojů patří sejf, minibar a pracovní stůl. Mini lednička patří také ke standardnímu vybavení. V ubytovacích jednotkách je připojení k internetu, telefon a televize. Jako bonus mají hosté k dispozici domácí obuv a denní tisk. Koupelny mají sprchový kout, vanu, vysoušeč vlasů a župan.

 

→ Přejít na 17 termínů dovolené Riva del Garda - Hotel Lido Palace *****
v cenách od 9 008 Kč do 27 024 Kč