Follina - Villa Abbazia *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Lago di Garda
Ubytování: Villa Abbazia
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 18 pokojů. Ve společných prostorách mají hosté k dispozici internet (za poplatek). Objekt nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, snídaňový salonek, kavárnu a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. Dále je k dispozici pokojová služba.

Vybavení: Objekt má 18 pokojů. Ve společných prostorách mají hosté k dispozici internet (za poplatek). Objekt nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, snídaňový salonek, kavárnu a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. Dále je k dispozici pokojová služba.

Sport a zábava: Terasa zve k odpočinku a lenošení. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně. Objekt má širokou nabídku volnočasových aktivit, jež slibují aktivní dovolenou. Patří mezi ně například golf.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Ubytování

Vybavení pokoje : Objekt nabízí nekuřácké pokoje. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci a ústřední topení. Ve většině ubytovacích jednotek patří ke standardu i balkón. K vybavení patří také sejf a minibar. Ubytovací jednotky mají mini ledničku. Celkové vybavení doplňuje ještě připojení k internetu, telefon a televize. V koupelnách je sprchový kout a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Follina - Villa Abbazia *****
v cenách od 11 792 Kč do 20 636 Kč