Opatija - Remisens Premium Hotel Ambasador *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Kvarner
Ubytování: Remisens Premium Hotel Ambasador
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 6 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Upomínkové předměty z dovolené si mohou hosté koupit v obchodě se suvenýry. Jsou zde i obchody. Dále je zde novinový stánek. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Dále je k dispozici pokojová služba.

Vybavení: Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, kavárna a bar. Upomínkové předměty z dovolené si mohou hosté koupit v obchodě se suvenýry. Jsou zde i obchody. Dále je zde novinový stánek. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Dále je k dispozici pokojová služba.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou využít i terasu, terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. Ti, kdo mají rádi pohyb, mohou využít přímo v areálu nabídky tenisu a nordic walkingu. Součástí sportovní a volnočasové nabídky je i fitness studio a jóga. Ve wellness zóně mohou hosté využít spa, saunu, parní lázeň, hammam, kosmetický salon a masáže. Animační program, živá hudba a miniklub patří k mnoha možnostem zábavy, jež hostům komplex nabízí.

Platba : Je možné zaplatit kreditními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

V komplexu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: snídaně, večeře a polopenze. Nabídka dále obsahuje bezlepková jídla a vegetariánská jídla.

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Ve většině pokojů patří ke standardu i balkón. K příjemné atmosféře přispívá u většiny pokojů i výhled na moře. Ubytovací jednotky mají koberec. Nachází se v nich oddělené ložnice, dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. Pokoje mají varnou konvici/kávovar. Ve vybavení je standardně i žehlič kalhot. V ubytovacích jednotkách je připojení k internetu, telefon a televize. Koupelny mají sprchový kout, vanu a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 8 termínů dovolené Opatija - Remisens Premium Hotel Ambasador *****
v cenách od 4 425 Kč do 7 867 Kč