Pistoia - Hotel Villa Giorgia ****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Pistoia
Ubytování: Hotel Villa Giorgia
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 18 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří WiFi, restaurace, jídelna, bar a pokojová služba. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hosté mají k dispozici kryté garážové stání. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (zdarma).

Vybavení: Objekt má 18 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří WiFi, restaurace, jídelna, bar a pokojová služba. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hosté mají k dispozici kryté garážové stání. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (zdarma).

Sport a zábava: K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Pro ty, kteří upřednostňují aktivní dovolenou, je v objektu připravena nabídka volnočasových aktivit, mezi nimiž je například jízda na kole/horském kole (zdarma).

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

V objektu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: snídaně, večeře a polopenze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci a ústřední topení. Většina pokojů má vlastní terasu. K vybavení patří také sejf a minibar. Všechny ubytovací jednotky mají telefon a televizi. V koupelnách je sprchový kout a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 2 termíny dovolené Pistoia - Hotel Villa Giorgia ****
v cenách od 7 860 Kč do 13 754 Kč