Bosco - Relais San Clemente ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Umbrie
Ubytování: Relais San Clemente
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 6 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 64 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří WiFi, restaurace, jídelna, bar a pokojová služba. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Vybavení: Hotel má 64 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří WiFi, restaurace, jídelna, bar a pokojová služba. V případě potřeby mohou hosté využít parkoviště. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Sport a zábava: Hotel má dětský bazének. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Hosté si mohou ve volném čase vybrat z nabídky sportovních aktivit, do níž patří volejbal. Za poplatek také jízda na kole/horském kole a tenis.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

V hotelu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: snídaně, večeře a polopenze. Připravit je možné také speciální jídla, například dětská menu.

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. K vybavení všech ubytovacích jednotek patří sejf a minibar. Součástí základní výbavy pokojů je také telefon a televize. V koupelně je sprchový kout a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 8 termínů dovolené Bosco - Relais San Clemente ****
v cenách od 3 143 Kč do 5 500 Kč