Bibione - Savoy Beach Hotel ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Benátsko Bibione
Ubytování: Savoy Beach Hotel
Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 7 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V hotelu se nachází restaurace, snídaňový salonek, kavárna a bar. Jsou zde i obchody. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Dále je zde TV místnost. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. K dispozici je pokojová služba a prádelna. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (zdarma).

Vybavení: Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. V hotelu se nachází restaurace, snídaňový salonek, kavárna a bar. Jsou zde i obchody. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Dále je zde TV místnost. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti. K dispozici je pokojová služba a prádelna. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (zdarma).

Sport a zábava: Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Hosté mohou využít terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Ti, kdo mají rádi pohyb, mohou využít přímo v areálu nabídky jízdy na kole/horském kole, golfu a nordic walkingu. Ve vnitřních prostorách hotelu se mohou hosté udržovat fit díky cvičení ve fitness studiu. Ve wellness zóně mohou hosté využít spa, saunu, parní lázeň, kosmetický salon a masáže. Animační program a miniklub představují další možnost, jak příjemně trávit volný čas.

Platba : V hotelu jsou přijímány kreditní karty American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze a plná penze. Nabídka dále obsahuje bezlepková jídla a vegetariánská jídla.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina ubytovacích jednotek má balkón. Ze svých pokojů mají hosté překrásný výhled na moře. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. Dostatek pohodlí zaručuje připojení k internetu, telefon a televize. Pro hosty je připravena domácí obuv. V koupelně je sprchový kout, vysoušeč vlasů a župan.

 

→ Přejít na 9 termínů dovolené Bibione - Savoy Beach Hotel ****
v cenách od 10 414 Kč do 20 291 Kč