Albir - Albir Playa & Spa ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Valencie Costa Blanca
Ubytování: Albir Playa & Spa
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 3 termíny
Listopad 2017
zobrazit 12 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 201 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Hotel nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, kavárnu a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Hotel nabízí také službu hlídání dětí, pokojovou službu a prádelnu. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Vybavení: Hotel má 201 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Hotel nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, kavárnu a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Hotel nabízí také službu hlídání dětí, pokojovou službu a prádelnu. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou využít i terasu, terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Součástí sportovní a volnočasové nabídky hotelu je i fitness studio. Za poplatek pak kulečník a šipky. Hotel má širokou nabídku wellness programů, mezi něž patří spa, sauna, parní lázeň, hammam a kosmetický salon, stejně tak jako za příplatek i masáže a thalasso procedury. Mezi další volnočasové nabídky patří zábavní program pro děti, živá hudba a miniklub.

Platba : V hotelu jsou přijímány kreditní karty American Express, Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hotel nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive.

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Hosté si mohou odpočinout na balkóně nebo terase, která patří ke standardu většiny pokojů. V ubytovacích jednotkách se nachází dvoulůžková postel. K vybavení patří také sejf a minibar. Ubytovací jednotky mají mini ledničku. Součástí základní výbavy pokojů je také připojení k internetu, telefon a televize. V koupelně je sprchový kout, vana a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 15 termínů dovolené Albir - Albir Playa & Spa ****
v cenách od 3 384 Kč do 5 922 Kč