Giardini Naxos - Hilton Giardini Naxos ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Sicílie Giardini Naxos
Ubytování: Hilton Giardini Naxos
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 5 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 296 pokojů. V objektu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako šatna a hotelový sejf přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi (za poplatek). V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salonek, kavárna a bar. Upomínkové předměty z dovolené si mohou hosté koupit v obchodě se suvenýry. Jsou zde i obchody. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa (za poplatek). Objekt nabízí také službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek). Kromě toho je k dispozici konferenční místnost a business centrum.

Vybavení: Objekt má 296 pokojů. V objektu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako šatna a hotelový sejf přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi (za poplatek). V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salonek, kavárna a bar. Upomínkové předměty z dovolené si mohou hosté koupit v obchodě se suvenýry. Jsou zde i obchody. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa (za poplatek). Objekt nabízí také službu hlídání dětí, pokojovou službu, prádelnu a kadeřnictví. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek). Kromě toho je k dispozici konferenční místnost a business centrum.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou využít i terasu, terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně (za poplatek). U bazénu se nachází bar s možností drobného občerstvení. Kdo se chce i při cestování věnovat sportu, ten se může v areálu hotelu věnovat tenisu a volejbalu. Jízda na kole/horském kole je pak za poplatek. Objekt jistě osloví příznivce vodních sportů svou širokou nabídkou aktivit, v níž je například jízda na šlapadlech, jízda na kánoích a plachtění. Je možné se věnovat i indoorovým sportovním aktivitám. objekt nabízí kulečník a za poplatek fitness studio. Objekt má širokou nabídku wellness programů, mezi něž patří spa, parní lázeň, hammam, beauty-farm, kosmetický salon, thalasso procedury a omlazující procedury, stejně tak jako za příplatek i sauna a masáže. Ke zvýšení pohodlí pobytu přispívá s různorodými aktivitami i zábavní program pro děti.

Platba : Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Objekt nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, večeře, nocleh se snídaní a polopenze. Nabídka dále obsahuje bezlepková jídla, vegetariánská jídla a dětská menu. Během živé cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty výborné speciality.

Ubytování

Vybavení pokoje : Objekt nabízí pokoje pro rodiny a nekuřácké pokoje. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení, obývací část a koupelnu. Většina pokojů má balkón nebo terasu. K příjemné atmosféře přispívá u většiny pokojů i výhled na moře. Ubytovací jednotky mají koberec. Nachází se v nich oddělené ložnice, dvoulůžková postel, kingsize manželská postel nebo rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf, minibar a pracovní stůl. Mini lednička a varná konvice/kávovar patří také k základnímu vybavení. V ubytovacích jednotkách je připojení k internetu, telefon, televize, rádio a budík. Pro hosty je připravena domácí obuv. Koupelny mají sprchový kout, vanu, vysoušeč vlasů a župan.

 

→ Přejít na 7 termínů dovolené Giardini Naxos - Hilton Giardini Naxos ****
v cenách od 5 940 Kč do 10 394 Kč