Calpe - Residentie Hipocampos ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Costa Blanca Calpe
Ubytování: Residentie Hipocampos
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 1 termín
Listopad 2017
zobrazit 3 termíny
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Hosté mají k dispozici hotelový sejf, připojení k internetu, WiFi, kavárnu, bar, prádelnu a fax. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek).

Vybavení: Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Hosté mají k dispozici hotelový sejf, připojení k internetu, WiFi, kavárnu, bar, prádelnu a fax. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek).

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou využít terasu, lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně. Pestrý program zajišťuje velká nabídka volnočasových aktivit, do níž patří například tenis, minigolf, golf, potápění, fitness studio a spa.

Platba : V objektu jsou přijímány kreditní karty Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení, obývací část a koupelnu. K vysokému komfortu patří u většiny pokojů i balkón nebo terasa. K přednostem některých pokojů patří krásný výhled na moře. V pokojích se nachází oddělené ložnice nebo rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. V kuchyňském koutě se nalézá lednička, mikrovlnná trouba a varná konvice/kávovar. Vařič patří také ke standardnímu vybavení. Ubytovací jednotky mají připojení k internetu a televizi. V koupelnách je sprchový kout a vana.

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Calpe - Residentie Hipocampos ****
v cenách od 7 935 Kč