Benidorm - Poseidon Resort ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Costa Blanca Benidorm
Ubytování: Poseidon Resort
Strava: All Inclusive
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Vlastní
zobrazit 3 termíny
Listopad 2017
zobrazit 10 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Komplex má 466 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna, kavárna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Dále je zde dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek). K dispozici je služba hlídání dětí a prádelna. Dále je v nabídce shuttleservis.

Vybavení: Komplex má 466 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna, kavárna a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Dále je zde dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek). K dispozici je služba hlídání dětí a prádelna. Dále je v nabídce shuttleservis.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Hosté mohou využít i terasu, terasu s přímým sluncem, lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně. Komplex nabízí pestrý outdoorový sportovní program, ve kterém je hra boccia, minigolf, golf a lukostřelba. Z vodních sportů je v nabídce aqua fitness. Hostům komplexu je k dispozici široká nabídka indoorových sportovních aktivit - fitness studio, stolní tenis a bowling. Za poplatek je dále kulečník. V komplexu se nachází také wellness zóna se spa. Mezi další volnočasové nabídky patří zábavní program pro dospělé, zábavní program pro děti, živá hudba a miniklub.

Platba : V komplexu jsou přijímány kreditní karty American Express, Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Komplex nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Během živé cooking show připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty výborné speciality.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má balkón nebo terasu. K dispozici je také sejf. Ke zpříjemnění pobytu slouží lednička a mini lednička. Celkové vybavení doplňuje ještě telefon a televize. V koupelnách je sprchový kout, vana a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 13 termínů dovolené Benidorm - Poseidon Resort ***+
v cenách od 3 928 Kč do 8 948 Kč