Benidorm - Poseidon Playa ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Costa Blanca Benidorm
Ubytování: Poseidon Playa
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 3 termíny
Listopad 2017
zobrazit 14 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 306 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi (za poplatek). V hotelu se nachází restaurace, kavárna a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa (za poplatek). Hotel nabízí také službu hlídání dětí a prádelnu.

Vybavení: Hotel má 306 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi (za poplatek). V hotelu se nachází restaurace, kavárna a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Nachází se zde také TV místnost, dětská herna a knihovna. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa (za poplatek). Hotel nabízí také službu hlídání dětí a prádelnu.

Sport a zábava: Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. Na terase s přímým sluncem jsou připravená lehátka a slunečníky. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. K nabídce volnočasových aktivit hotelu patří hra boccia, golf, lukostřelba, stolní tenis, kulečník, šipky a masáže. V hotelu je mnoho možností zábavy a odpočinku. Pro hosty je zde animační program, zábavní program pro dospělé, živá hudba a miniklub.

Platba : Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Připravit je možné také speciální jídla, například dietní jídla. Hotel nabízí také možnost občerstvení. Na výběr jsou nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má vlastní balkón nebo terasu. K příjemné atmosféře přispívá u většiny pokojů i výhled na moře. K vybavení všech ubytovacích jednotek patří sejf a minibar. Součástí základní výbavy pokojů je také telefon a televize. Hotel hostům nabízí závěrečný úklidový servis. V koupelně je sprchový kout, vana a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 17 termínů dovolené Benidorm - Poseidon Playa ***+
v cenách od 1 473 Kč do 7 228 Kč