Calpe - AR Roca Esmeralda ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Costa Blanca Calpe
Ubytování: AR Roca Esmeralda
Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 6 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 212 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Prostřednictvím WiFi sítě (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu a zůstat tak v kontaktu se světem. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Jsou zde i obchody. Dále je zde dětská herna. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti (za poplatek). K dispozici je služba hlídání dětí, prádelna a kadeřnictví. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek).

Vybavení: Objekt má 212 pokojů. Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Prostřednictvím WiFi sítě (zdarma) se mohou hosté připojit k internetu a zůstat tak v kontaktu se světem. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Věci denní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. Jsou zde i obchody. Dále je zde dětská herna. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti (za poplatek). K dispozici je služba hlídání dětí, prádelna a kadeřnictví. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek).

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Lehátka a slunečníky zvou k odpočinku na slunné terase. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně. Pro fanoušky vodních sportů je v nabídce aqua fitness. Je možné se věnovat i indoorovým sportovním aktivitám. objekt nabízí fitness studio a za poplatek stolní tenis. Objekt má širokou nabídku wellness programů, mezi něž patří spa a sauna, stejně tak jako za příplatek i parní lázeň a masáže. K dalším volnočasovým aktivitám patří animační program, živá hudba, diskotéka a miniklub.

Platba : Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Objekt nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze a plná penze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má balkón nebo terasu. K přednostem některých pokojů patří i částečný výhled na moře. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. K dispozici je také sejf. Kuchyňský kout je vybaven ledničkou. Ubytovací jednotky mají vařič. Ve vybavení je standardně i sada na žehlení. Pokoje mají telefon, televizi a rádio. V koupelnách je sprchový kout, vana a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 8 termínů dovolené Calpe - AR Roca Esmeralda ***+
v cenách od 4 536 Kč do 8 277 Kč