Albir - Kaktus Albir ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Valencie Costa Blanca
Ubytování: Kaktus Albir
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 243 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi (za poplatek). Hotel nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, kavárnu a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Dále je zde TV místnost. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. K dispozici je pokojová služba, prádelna a kadeřnictví. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Vybavení: Hotel má 243 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi (za poplatek). Hotel nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, kavárnu a bar. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Dále je zde TV místnost. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. K dispozici je pokojová služba, prádelna a kadeřnictví. Nachází se zde i business prostory s konferenční místností a business centrem.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Na slunečné terase jsou pro hosty připravena lehátka. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. Z volnočasových aktivit nabízí hotel vedle fitness studia, spa a sauny za poplatek také kulečník a masáže. Hosté si mohou v příjemné atmosféře vychutnávat živou hudbu.

Platba : V hotelu jsou přijímány kreditní karty American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hotel nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze a plná penze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Hosté si mohou odpočinout na balkóně nebo terase, která patří ke standardu většiny pokojů. K vybavení patří také sejf a minibar. Ubytovací jednotky mají mini ledničku. Součástí základní výbavy ubytovacích jednotek je také připojení k internetu, telefon a televize. V koupelně je sprchový kout, vana a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Albir - Kaktus Albir ****
v cenách od 5 236 Kč do 11 727 Kč