Montecatini Terme - Hotel Villa Maria ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Montecatini Terme
Ubytování: Hotel Villa Maria
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf, přístup k internetu, WiFi, restaurace, snídaňový salonek, bar a vícejazyčný personál. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa.

Vybavení: Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří hotelový sejf, přístup k internetu, WiFi, restaurace, snídaňový salonek, bar a vícejazyčný personál. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa.

Sport a zábava: K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Pokud jde o trávení volného času, nabízí hotel vedle hry boccia za poplatek také tenis, minigolf, golf a masáže.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

V hotelu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: snídaně, večeře a polopenze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. Ubytovací jednotky mají varnou konvici/kávovar. Dostatek pohodlí zaručuje telefon, televize a rádio. Kromě toho naleznou hosté ve svém pokoji domácí obuv. V koupelně je sprchový kout, vysoušeč vlasů a župan.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Montecatini Terme - Hotel Villa Maria ***+
v cenách od 3 603 Kč do 6 005 Kč