San Gimignano - Relais La Cappuccina ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko San Gimignano
Ubytování: Relais La Cappuccina
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 2 termíny
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 70 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salonek a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Dále je zde TV místnost. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti (zdarma). Dále je k dispozici pokojová služba. Dále je v nabídce shuttleservis. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek). Kromě toho je k dispozici konferenční místnost a business centrum.

Vybavení: Hotel má 70 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace, jídelna, snídaňový salonek a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Dále je zde TV místnost. Hosté mohou využít kryté garážové stání nebo mohou zaparkovat na parkovišti (zdarma). Dále je k dispozici pokojová služba. Dále je v nabídce shuttleservis. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek). Kromě toho je k dispozici konferenční místnost a business centrum.

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Celkové uvolnění přinese hostům relaxace ve vířivé vaně. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Ti, kdo mají rádi pohyb, mohou využít přímo v areálu nabídky jízdy na kole/horském kole, tenisu a golfu. Ve wellness zóně mohou hosté využít spa, saunu, parní lázeň, hammam a kosmetický salon. V nabídce je i zábavní program pro děti.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

V hotelu jsou k dispozici tyto možnosti stravování: snídaně, večeře a polopenze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny pokoje mají klimatizaci a koupelnu. Většina pokojů má vlastní balkón nebo terasu. V ubytovacích jednotkách se nachází rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení všech pokojů patří sejf a minibar. Mini lednička patří také ke standardnímu vybavení. Dostatek pohodlí zaručuje telefon a televize. Koupelny mají sprchový kout, vanu a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené San Gimignano - Relais La Cappuccina ****
v cenách od 4 338 Kč do 8 676 Kč