Monteriggioni - Borgo San Luigi Tuscany Resort ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Siena Monteriggioni
Ubytování: Borgo San Luigi Tuscany Resort
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 7 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Business hotel byl postaven v roce 1700 a v roce 2012 prošel celkovou modernizací. Hotel se skládá z 3 podlažní hlavní budovy a 5 vedlejších budov s 2 poschodími. Celkem má 73 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. K vybavení patří hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna, snídaňový salonek a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Dále je zde TV místnost. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. Jízdní kola je možné odstavit v úschovně kol. K dispozici je pokojová služba a prádelna. Dále je v nabídce shuttleservis. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Vybavení: Business hotel byl postaven v roce 1700 a v roce 2012 prošel celkovou modernizací. Hotel se skládá z 3 podlažní hlavní budovy a 5 vedlejších budov s 2 poschodími. Celkem má 73 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. K vybavení patří hotelový sejf a směnárna. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Nachází se zde restaurace, jídelna, snídaňový salonek a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Dále je zde TV místnost. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. Jízdní kola je možné odstavit v úschovně kol. K dispozici je pokojová služba a prádelna. Dále je v nabídce shuttleservis. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Sport a zábava: Hotel má jeden venkovní a jeden dětský bazén. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. K nabídce volnočasových aktivit hotelu patří jízda na kole/horském kole, tenis, hra boccia, fitness studio, stolní tenis, kulečník a masáže.

Platba : Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hotel nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze a plná penze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení, obývací část a koupelnu. Je možné rezervovat i koupelnu s bezbariérovým přístupem. Většina pokojů má vlastní balkón nebo terasu. Ubytovací jednotky mají koberec. Nachází se v nich oddělené ložnice, dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení všech ubytovacích jednotek patří sejf a minibar. V pokojích je připojení k internetu, telefon a televize. Koupelny mají sprchový kout, vanu a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 9 termínů dovolené Monteriggioni - Borgo San Luigi Tuscany Resort ****
v cenách od 5 699 Kč do 9 498 Kč