Tropea - Valemare ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Kalábrie Tropea
Ubytování: Valemare
Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má k dispozici mnoho různých služeb a zařízení, které zajišťují příjemný pobyt. Patří k nim mimo jiné hotelový sejf, přístup k internetu, WiFi, restaurace a prádelna. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa (zdarma).

Vybavení: Objekt má k dispozici mnoho různých služeb a zařízení, které zajišťují příjemný pobyt. Patří k nim mimo jiné hotelový sejf, přístup k internetu, WiFi, restaurace a prádelna. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa (zdarma).

Sport a zábava: K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Ke zpoplatněným volnočasovým aktivitám v objektu patří jízda na kole/horském kole a jízda na koni.

Platba : V objektu jsou přijímány kreditní karty American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Na přání je možné připravit dietní jídla. Objekt nabízí také možnost speciální nabídky stravování.

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení, kuchyň a koupelnu. Ke standardu většiny pokojů patří i balkón nebo terasa. Většina pokojů má částečný výhled na moře. V ubytovacích jednotkách se nachází dvoulůžková postel nebo rozkládací pohovka. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. Pro ty, kteří si chtějí vařit sami, je zde kuchyňský kout s ledničkou, mini ledničkou, mikrovlnnou troubou a varnou konvicí/kávovarem. Dostatek pohodlí zaručuje telefon a televize. V koupelnách je sprchový kout, vana a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Tropea - Valemare ***
v cenách od 7 701 Kč do 13 477 Kč