Montecatini Terme - Hotel Montecatini Palace *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Montecatini Terme
Ubytování: Hotel Montecatini Palace
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 6 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 80 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi (za poplatek). V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salonek a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Hosté s jízdním kolem mohou za poplatek využít úschovnu kol. Objekt nabízí také pokojovou službu a prádelnu. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol.

Vybavení: Objekt má 80 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi (za poplatek). V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salonek a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hosté mohou využít kryté garážové stání (za poplatek) nebo mohou zaparkovat na parkovišti. Hosté s jízdním kolem mohou za poplatek využít úschovnu kol. Objekt nabízí také pokojovou službu a prádelnu. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol.

Sport a zábava: Hosté si mohou zaplavat si v bazénu. Hosté mohou využít terasu, lehátka a slunečníky. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. Ke zpoplatněným volnočasovým aktivitám v objektu patří jízda na kole/horském kole, tenis, golf, kulečník, spa, kosmetický salon a masáže.

Platba : Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako American Express, Visa, Diners Club, JCB a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze a plná penze. Na přání je možné připravit dietní jídla.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Ve většině ubytovacích jednotek patří ke standardu i balkón. V pokojích se nachází dvoulůžková postel. K vybavení patří také sejf a minibar. K vybavení ubytovacích jednotek patří mini lednička a varná konvice/kávovar. Celkové vybavení doplňuje ještě telefon a televize. Kromě toho naleznou hosté ve svém pokoji domácí obuv. V koupelnách je sprchový kout, vana, vysoušeč vlasů a župan.

 

→ Přejít na 8 termínů dovolené Montecatini Terme - Hotel Montecatini Palace *****
v cenách od 10 208 Kč do 17 359 Kč