Monsummano Terme - Grotta Giusti ****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie
Ubytování: Grotta Giusti
Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 6 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Hotel nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, snídaňový salonek a bar. Jsou zde i obchody. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. K dispozici je služba hlídání dětí, pokojová služba, prádelna a kadeřnictví. Dále je v nabídce shuttleservis. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Vybavení: Hostům je k dispozici foyer a recepce. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení a síť WiFi. Hotel nabízí řadu služeb a zařízení, které zpříjemňují pobyt, například restauraci, jídelnu, snídaňový salonek a bar. Jsou zde i obchody. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. K dispozici je služba hlídání dětí, pokojová služba, prádelna a kadeřnictví. Dále je v nabídce shuttleservis. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (za poplatek).

Sport a zábava: V horkých dnech se mohou hosté osvěžit v krytém nebo venkovním bazénu. Lehátka a slunečníky zvou k odpočinku na slunné terase. Příjemné uvolnění slibuje vířivá vana, jež se nachází v blízkosti bazénu. Hotel nabízí pestrý outdoorový sportovní program, ve kterém je například jízda na kole/horském kole a golf. Za poplatek je v nabídce i tenis a jízda na koni. Z vodních sportů je v nabídce potápění. Ve vnitřních prostorách hotelu se mohou hosté udržovat fit díky cvičení ve fitness studiu. Ve wellness zóně mohou hosté využít spa, saunu, parní lázeň, kosmetický salon a masáže.

Platba : Je možné zaplatit kreditními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Hotel nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze a plná penze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Ve většině pokojů patří ke standardu i balkón. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. O pohodlí hostů se postará připojení k internetu, telefon a televize. Koupelny mají sprchový kout, vanu, vysoušeč vlasů a župan.

 

→ Přejít na 8 termínů dovolené Monsummano Terme - Grotta Giusti ****
v cenách od 7 599 Kč do 15 197 Kč