Rodby - Lalandia in Rodby ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Dánsko
Ubytování: Lalandia in Rodby
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: ubytování s uvedeným typem stravování, služby SOS linky s česky hovořícími operátory CK, zákonné pojištění CK
zobrazit 3 termíny
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel sídlící přímo v srdci oslnivé dánské přírody v blízkosti Baltského moře. Součástí komplexu velký park Lalandia Aquadome.

Poloha: klidná. Centrum cca 1 km.

Pláž: písečná pláž cca 200 m.

Vybavení: jedinečnou atmosférou vyzařující hotelový komplex nabízí 741 pokojů, Ristorante II Bambino (bufetová restaurace s otevřenou kuchyní, středomořská, italská), Bone's Steakhouse, LA Diner (burger restaurace), stánek s pizzou, lobby, bar, mini market, obchod se suvenýry, kavárnu, jídelnu, pračku, sušičku, bankomat.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: biliár a volejbal/beach volejbal. Za poplatek: basketbal, boccia, lukostřelba, stolní tenis, bowling, fitness, krytá aréna na skateboard/brusle, krytý lyžařský svah, vnitřní a venkovní minigolf, trampolína.

Internet : WiFi zdarma ve vlastním ubytování.

Wellness tip : zdarma: v rámci komplexu vodní park Lalandia Aquadome (cca 7400 m2) s venkovním bazénem, obrovským krytým bazénem, tobogány, vířivkou, relaxačními prostory, saunou, oddělenými dětskými prostory a dalšími atrakcemi, bar u bazénu. Možnost zapůjčení lehátek. Za poplatek: masáže a solárium.

Pro děti : dětské hřiště, dětská postýlka, dětská židle, animační program a dětské zoo.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: cca 140 DKK/pobyt (max. 2 zvířata);
cena ubytování zahrnuje: voda, závěrečný úklid;
na místě se platí: elektřina (cca 3,10 DKK/kWh/den), servisní poplatek (cca 3,10 DKK/kWh/den);
vzít s sebou: ložní prádlo jinak za poplatek včetně 2 ručníků (cca 85 DKK);
příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci, 7.9.-30.9. denně/3 noci;
začátek/konec nájmu: 15/10 h.

Stravování

bez stravy.

Ubytování

třípokojové bungalovy Nordic 3 (G3F): cca 50m2, vybaven WC, sprchou, terasou, kab. TV, kuchyňským koutem (pl./el. sporák se 2 plot., malá trouba, myčka na nádobí, kávovar, chladnička), jídelním koutem, posezením, ložnicí se 2 jednolůžky a otevřeným spacím prostorem s 1 postelí. Třípokojové bungalovy Comfort 4 (G4F): cca 56 m2, vybaven ložnicí s dvoulůžkem a otevřeným spacím prostorem (doporučeno pro děti do 12 let), jinak stejné vybavení jako G3F. Třípokojové bungalovy Nordic 6 (G6F): cca 69 m2, 2 ložnice (2x jednolůžková postel a 3x jednolůžková postel), rozkládací pohovka, pl./el. sporák se 2-4 plot., jinak stejné vybavení jako G3F. Čtyřpokojové bungalovy Nordic Plus 8 (G8F): cca 103 m2, vybaven saunou, vířivkou, mikrovlnnou troubou, sušičkou, 2 ložnicemi s dvojlůžkem a jednolůžkem, jinak vybaven stejně jako G6F. Pětipokojové bungalovy Comfort 8 (G8G): cca 77 m2, pl./el. sporák se 4 plot., trouba, 3 ložnice (palanda, 2x dvoulůžková postel a 2 otevřené spací prostory pro děti), jinak stejné vybavení jako G3F.

 

→ Přejít na 3 termíny dovolené Rodby - Lalandia in Rodby ***
v cenách od 19 108 Kč do 28 662 Kč