Pistoia - Hotel Villa Cappugi ****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Pistoia
Ubytování: Hotel Villa Cappugi
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
zobrazit 4 termíny
Listopad 2017
zobrazit 16 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel má 73 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří směnárna. Prostřednictvím WiFi sítě se mohou hosté připojit k internetu a zůstat tak v kontaktu se světem. Nachází se zde restaurace, jídelna, snídaňový salonek a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. K dispozici je pokojová služba a prádelna. Dále je v nabídce shuttleservis. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol.

Vybavení: Hotel má 73 pokojů. V hotelu mohou hosté využít 24 hodin otevřenou recepci s 24 hodinovým check-in a check-out servisem. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří směnárna. Prostřednictvím WiFi sítě se mohou hosté připojit k internetu a zůstat tak v kontaktu se světem. Nachází se zde restaurace, jídelna, snídaňový salonek a bar. Ke zpříjemnění pobytu mohou hosté využívat nejrůznější relaxační zařízení. K dispozici mají i zahradu. Nachází se zde také TV místnost a dětská herna. Hostům, kteří přijeli autem, jsou k dispozici parkovací místa. K dispozici je pokojová služba a prádelna. Dále je v nabídce shuttleservis. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol.

Sport a zábava: Hotel má venkovní bazén. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. Bar u bazénu nabízí hostům osvěžující nápoje. K nabídce volnočasových aktivit hotelu patří jízda na kole/horském kole, tenis a fitness studio.

Platba : Je možné zaplatit kreditními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Stravování

Hotel nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze a plná penze.

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Je možné rezervovat i koupelnu s bezbariérovým přístupem. Většina pokojů má vlastní balkón nebo terasu. V ubytovacích jednotkách se nachází dvoulůžková postel nebo kingsize manželská postel. K vybavení všech pokojů patří sejf a minibar. Ve vybavení je standardně i sada na žehlení. O pohodlí hostů se postará připojení k internetu, telefon, televize a rádio. Koupelny mají sprchový kout, vanu a vysoušeč vlasů.

 

→ Přejít na 20 termínů dovolené Pistoia - Hotel Villa Cappugi ****
v cenách od 3 143 Kč do 11 074 Kč