Lloret de Mar - Samba ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Katalánsko Costa Brava
Ubytování: Samba
Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Objekt má 377 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi (za poplatek). Nachází se zde restaurace, jídelna, kavárna, bar a hospoda. Jsou zde i obchody. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek). K nabídce náleží lékařská služba. Dále je v nabídce shuttleservis. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek).

Vybavení: Objekt má 377 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. Služby jako hotelový sejf a směnárna přispívají k pohodlí a komfortu. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení (za poplatek) a síť WiFi (za poplatek). Nachází se zde restaurace, jídelna, kavárna, bar a hospoda. Jsou zde i obchody. K areálu patří krásná zahrada a hřiště. Nachází se zde také novinový stánek a dětská herna. Hosté mohou zaparkovat v garáži (za poplatek) nebo na parkovišti (za poplatek). K nabídce náleží lékařská služba. Dále je v nabídce shuttleservis. Sportovně založení hosté, kteří chtějí prozkoumat okolní krajinu na kole, jistě ocení vlastní půjčovnu kol (za poplatek).

Sport a zábava: Objekt má jeden venkovní a jeden dětský bazén. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. U bazénu se nachází bar s možností občerstvení. Z volnočasových aktivit nabízí objekt vedle jízdy na kole/horském kole a stolního tenisu za poplatek také jízdu na katamaránu a kulečník. K dalším volnočasovým aktivitám patří zábavní program pro dospělé, diskotéka a miniklub.

Platba : Jsou přijímány všechny běžné kreditní karty jako American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování

Objekt nabízí několik možností stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, nocleh se snídaní, polopenze, plná penze a stravování all inclusive. Na přání je možné připravit dietní jídla. Objekt nabízí také možnost občerstvení. Rozlévají se nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje.

Ubytování

Vybavení pokoje : Rodiny s dětmi se mohou ubytovat ve speciálních pokojích pro rodiny. Všechny ubytovací jednotky mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. K vysokému komfortu patří u většiny pokojů i balkón nebo terasa. K dispozici jsou i postýlky pro kojence nebo přistýlky. K dispozici je také sejf. Dostatek pohodlí zaručuje připojení k internetu, telefon a televize. V koupelnách je sprchový kout a vana.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Lloret de Mar - Samba ***
v cenách od 3 712 Kč do 10 287 Kč