Terme 3000 - HOTEL

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Slovinsko Moravské Toplice Moravske Toplice
Ubytování: Wellness víkend hotel 4*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovinsko.

Popis zájezdu

Místo

Lázně Terme 3000 se nacházejí v malém městečku Moravske Toplice a od léta 2000 se pyšní komplexem venkovních bazénů. Tento aquapark se řadí k evropské špičce nejen svoji atraktivitou, ale především kvalitou poskytovaných služeb. V lázních je relaxační a léčebné centrum Thermalium, které poskytuje kompletní lázeňské služby. Hlavním lákadlem Thermalia je „černá“ uhličitá termální voda, která vyvěrá z hloubky 1175 až 1467 metrů a má teplotu 72° Celsia, čímž je tento přírodní zázrak zcela unikátní (ostatní uhličité prameny jsou většinou studené). V roce 1964 byla tato voda prohlášena za přírodní léčivý prostředek. Nejenže má tento termální pramen terapeutický účinek na lidské tělo, ale zároveň ho oživuje, zlepšuje a zrychluje krevní oběh a snižuje nervové napětí.

Ubytování

Návštěvníkům Moravských Toplic je k dispozici čtyřhvězdičkový hotel Ajda, který nabízí příjemné prostředí a prvotřídní komfort. Hoteloví hosté mají přístup nejen do hotelových bazénů, ale i do bazénů sousedního hotelu Thermal a do aquaparku Terme 3000. .

Vybavení

koupelna/WC, satelitní TV, balkon, klimatizace, minibar

Cena zahrnuje

3 noci s polopenzí ve 2lůžkovém pokoji, pojištění léčebných výloh,zákonné pojištění, neomezený vstup do hotelových bazénů i do Aquaparku Terme 3000. Pozn. cena je za osobu.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Terme 3000 - HOTEL