- HOTEL PAR

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Slovinsko Bled Bled - SPECIÁLNÍ NABÍDKA - GOLFOVÉ BALÍČKY ČERVEN AŽ ČERVENEC 7 NOCÍ, 4X GREEN F
Ubytování: Wellness víkend hotel 4*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovinsko.

Popis zájezdu

Místo

Městečko Bled se svým jezerem a jeho okolím je jednou z nejkrásnějších Alpských rekreačních destinací, která nabízí nezapomenutelné zážitky, příjemný odpočinek a relaxaci s možností strávení aktivní či sportovní dovolené. Bled je situován uprostřed čísté přírody, téměř v centru Julských Alp. Relativně nedaleko se nacházejí lyžařská centra jako je Vogel, Kranjska Gora či Krvavec, který je už součástí sousedního masívu Kaminských Alp. Kromě sjezdového lyžování si milovníci zimních sportů užijí i množství tras pro běžkaře. V blízkém okolí Bledu se vinou divoké toky řek Sava a Soča, které skýtají vynikající podmínky pro rafting či kanyoning.

Ubytování

Park Hotel je umístěn v samém centru Bledu, přímo na břehu Bledského jezera a nabízí překrásný výhled jak na jezero, hrad i Julské Alpy. Tento hotel je proslulý svými originálními Bledskými šlehačkovými dorty „kremno rezino“, které jsou zde pečeny již od roku 1953. Hotel Park je ideální k pořádání konferencí, seminářů a dalších společenských událostí. Wellness část nabízí krytý bazén, whirlpool, dvě Finské sauny, solárium, masážní salónek a posilovnu.

Vybavení

vlastní soc. zařízení, fén, přímá tel. linka, kabelová TV, minibar, trezor, klimatizace, všechny pokoje s výhledem na jezero

Cena zahrnuje

3 noci s polopenzí ve 2lůžkovém pokoji, pojištění léčebných výloh,zákonné pojištění, neomezený vstup do hotelových bazénů nebo termálních lázní. Pozn. cena je za osobu.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené - HOTEL PAR