- HOTEL

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Zalakaros Zalakaros
Ubytování: Wellness víkend hotel 4*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Místo

Zalakaros se nachází na jihozápadní části Maďarska, 40 km od Balatonu, uprostřed romantické krajiny, obklopené vinicemi a ovocnými zahradami. V tomto klidném prostředí a harmonickém prostředí přichází na svět vynikající vína a chutná maďarská jídla. Přitažlivost této oblasti ale spočívá nejenom v úžasné gastronomii a hezké přírodě, ale zejména ve vzácné siřičité termální vodě. Návštěvníci lázeňského komplexu o rozloze 5000 m2 mají možnost výběru mezi termálními bazény s vodou o teplotě 32-36 °C, plaveckými bazény a zážitkovým bazénem.

Poloha

Hotel se nachází v centru města a je obklopen parkem. Budova hotelu je spojena s léčebnými lázněmi Gránit. K dispozici je množství venkovních i vnitřních bazénů s termální léčivou vodou.

Ubytování

parkoviště, restaurace s nabídkou maďarských a vegetariánských pokrmů, lobby bar, trezor, fax, internet, služba taxi.

Vybavení

každý pokoj má vanu, WC, balkon, telefon, TV, minibar. Pokoje jsou částečně renovované.

Cena zahrnuje

3x ubytování, 3x polopenze (snídaně a večeře formou bufetu), pojištění CK proti úpadku, cestovní pojištění, vstup do léčebních lázní Gránit (teplota 34 - 36°C), župan pro dospělé. Od 1.5.-30.9. vstup na pláž, vstup do bazénů (termální, sportovní, rodinné, s vlnobitím, s léčivou vodou…) skluzavkový komplex, atrakce pro děti. Za příplatek 6 Eur/den vstup do zážitkových koupelí a saun.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené - HOTEL