Zalakaros - HOTEL

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Zalakaros Zalakaros
Ubytování: Wellness víkend hotel 4*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Místo

Zalakaros se nachází na jihozápadní části Maďarska, 40 km od Balatonu, uprostřed romantické krajiny, obklopené vinicemi a ovocnými zahradami. V tomto klidném prostředí a harmonickém prostředí přichází na svět vynikající vína a chutná maďarská jídla. Přitažlivost této oblasti ale spočívá nejenom v úžasné gastronomii a hezké přírodě, ale zejména ve vzácné siřičité termální vodě. Návštěvníci lázeňského komplexu o rozloze 5000 m2 mají možnost výběru mezi termálními bazény s vodou o teplotě 32-36 °C, plaveckými bazény a zážitkovým bazénem.

Poloha

Hotel se nachází v srdci Zalakarosu uprostřed malebné zahrady a nabízí luxusní wellness, léčebné a fitness centrum s rozlohou 4000 m2, kde nechybí vnitřní ani venkovní bazén. V restauraci hotelu Karos Spa si můžete pochutnat na výborné maďarské i mezinárodní kuchyni. V celém hotelu je zákaz kouření, včetně pokojů.

Ubytování

Parkoviště, restaurace, bar, recepce otevřená 24 hodin denně, terasa, krytý bazén, venkovní bazén.

Vybavení

Každý pokoj má vanu nebo sprchový kout, WC, bidet, vysoušeč vlasů, trezor, satelitní TV, telefon, minibar a připojení k internetu.

Cena zahrnuje

3x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí (švédské stoly jak snídaně, tak večeře a večeře bez nápojů), pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění, volný vstup do hotelových bazénů, jacuzzi, whirlpool, biosauna, Finská sauna, pára, ledová komora, fitness, župan. Možnost dokoupení relaxačních balíčků.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Zalakaros - HOTEL