Sárvár - HOTEL

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Sarvár Sárvár
Ubytování: Wellness víkend hotel 4*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Místo

Sárvár, nacházející se v západní části země, 120 kilometrů od Vídně a Grazu a 193 km od Budapešti, je malé příjemné městečko, bohaté na kulturně historické památky a turistické pozoruhodnosti. Sárvár byl důležitou křižovatkou vojenských cest v antice; důkazem jeho strategické úlohy je skutečnost, že již před tisíci roky se mohlo pyšnit pevností a od 16. století byla tato oblast významným střediskem učenosti a kultury. Pramen prýštící z hloubky 2000 m poskytuje léčivou vodu o teplotě 83°C, obsahující alkalie, chloridy, bróm, jód a četné stopové prvky. Odpařený solný roztok se používá pro léčení astmatu a chorob horních dýchacích cest. Jako koupelová kúra se může s vynikajícími výsledky používat pro léčení poruch pohybového ústrojí, při reumatismu a při neplodnosti.

Ubytování

Jedná se o nový hotel, který stojí ve městě Sárvár, srdci známé lázeňské oblasti Panonie. Je spojen proskleným koridorem přímo s lázněmi - Sárvár Wellness Complexem. Hostům je k dispozici rovněž slunná terasa, kavárna a lobby bar. Parkování za poplatek 2 Eura/noc. Ubytování je poskytováno v den příjezdu od 15:00 do dne odjezdu ve 12:00.

Vybavení

pokoje velice moderně vybaveny - WC, sprchou / vanu, TV/SAT, trezor, internet, telefon, balkón, internet (WIFI a kabel).

Cena zahrnuje

ubytování s polopenzí ve 2lůžkovém pokoji, pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění, víkendový balíček (3 noci, 1× vitální masáž, 1× infra sauna, 1× částečný čokoládový zábal, vstup do lázní a fitness centra) nebo mini-víkend (3 noci, vstup do lázní /mimo sauny/ a fitness centra) nebo balíček mimo víkend (4 noci, denní vstup do lázní, jacuzzi, vstup do fitness - pozor - tento balíček NENÍ možné uplatnit o víkendu, platí pouze pro všední dny. Nástup je možný v neděli nebo v pondělí, odjezd ve čtvrtek nebo v pátek). Vstup do lázní zahrnuje: kryté nebo částečně kryté bazény s léčivou vodou, zážitkový bazén, dětský bazén, skluzavky,

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Sárvár - HOTEL