- HOTEL AQU

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Mosonmagyaróvár
Ubytování: HOTEL AQU

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Místo

Město Mosonmagyaróvár se nachází v severozápadním cípu Maďarska, jen pár kilometrů od slovenské hranice. Zdejší termální lázně jsou založeny na termálním prameni s alkalickou, hydrogen-uhličitanovou vodou s obsahem mnoha rozpuštěných solí. Tato voda má výborné léčivé účinky. V bazénech, z nichž několik je zastřešených, si přijdou na své příznivci plavání i návštěvníci trpící onemocněním. Pro děti jsou zde dětské bazény. Procedury využívající léčivou vodu nabízejí širokou škálu služeb.

Ubytování

hotel se nachází na území termálních-léčebných lázní, ve středu starého města. Hotel se svými 59-ti moderně zařízenými pokoji, s léčebným a wellnessovým sektorem, restaurací a barem očekává hosty, dychtící po osvěžení.

Vybavení

pokoje o velikosti nejméně 20 m², v klasickém stylu, vybavené sprchou, skříní, francouzským lůžkem, nočním stolkem, toaletním stolkem, kuřáckým stolkem, nástěnným zrcadlem, nosníkem na kufry, nastavitelnou klimatizací, LCD-TV, dále zajištěním kabelového připojení internetu, koupací plášť, fén na vlasy, sejf, barevná televize, telefon a minibar. Pro pohodlí invalidních hostů s pohybovým omezením slouží specielně vybavené pokoje v přízemí.

Cena zahrnuje

3x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí (bufetová snídaně, večeře – výběr z menu, na žádost - dietní menu), pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění, sauna, infrasauna, hydromasáže, jacuzzi, termální bazén, venkovní bazén.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené - HOTEL AQU