Mosonmagyaróvár - HOTEL

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Mosonmagyaróvár Mosonmagyaróvár
Ubytování: HOTEL

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Místo

Město Mosonmagyaróvár se nachází v severozápadním cípu Maďarska, jen pár kilometrů od slovenské hranice. Zdejší termální lázně jsou založeny na termálním prameni s alkalickou, hydrogen-uhličitanovou vodou s obsahem mnoha rozpuštěných solí. Tato voda má výborné léčivé účinky. V bazénech, z nichž několik je zastřešených, si přijdou na své příznivci plavání i návštěvníci trpící onemocněním. Pro děti jsou zde dětské bazény. Procedury využívající léčivou vodu nabízejí širokou škálu služeb.

Ubytování

hotel leží v bezprostřední blízkosti termálních lázní v centru malebného města Mosonmagyaróvár, 10 km od rakouských a slovenských hranic. Služby hotelu - parkoviště, restaurace, sauna, solárium, lázeňské a wellness centrum, masáže, jacuzzi, gril, turecká/parní lázeň, krytý bazén, venkovní bazén, půjčovna kol.

Vybavení

47 dvoulůžkových pokojů, vybaveny koupelnou, TV, telefonem, minibarem a sejfem.

Cena zahrnuje

3 noci s polopenzí ve 2lůžkovém pokoji, pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění, uvítací přípitek, 3 x vstup do termálních lázní a plaveckého bazénu, užívání wellness (infrasauna, jacuzzi). Pozn. cena je na osobu.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Mosonmagyaróvár - HOTEL