Hévíz - HOTEL EUR

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Hevíz Hevíz
Ubytování: Wellness víkend EUR 4*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Místo

Hévíz, jedno z největších a nejznám. lázeňských středisek v Maďarsku, leží v údolí 6 km od Keszthely v jihozápadním cípu Balatonu. Zde se nachází největší jezero s horkou vodou v Evropě. Hévíz je město se zdravotnickými institucemi a rekreačními zařízeními, které mu umožnují přijímat hosty po celý rok. Rysem Hévízu je termální jezero o ploše 47 500 m2 s nálevkovitě se svažujícím dnem o hloubce 36.5 m, jehož mírně radioaktivní voda obsahuje síru, alkálie, hydrogenuhličitany, a zejména soli vápníku. Pramen poskytuje 86 milionů litrů vody denně, takže voda v jezeře se úplně vymění každých 28 h. Voda tryskající z kráteru udržuje vodní hmotu jezera v neustálém pomalém pohybu a ještě intenz. pohyb je způsobován cirkulací chladnější vody z povrchu, která klesá ke dnu, a horké vody z hloubek.

Ubytování

pokoje s balkónem nebo terasou, vanou nebo sprchový koutem, fén, trezor, telefon, TV/SAT, minibar, WIFI připojení na internet.

Vybavení

Wellness hotel se nachází jen 400 m od známého termálního jezera. V květnu 2000 otevřený hotel je snem pro odpočinek hledajících lidí. Klimatizovaný hotel, restaurace – mezinárodní i maďarská kuchyně, kavárna, bazén se snackbarem, fitness, konferenční místnost, termální bazén, léčebný bazén, finská sauna, infrasauna, solarium. Kvalitní wellness procedury.

Cena zahrnuje

3x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí (bohatá bufetová strava), pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění, využití hotelových bazénů a saunového světa – termální a léčebné bazény, whirlpool, vnitřní a venkovní bazény, bazén pro rodiny s dětmi – jen v létě, finské sauny, parní koupel, studené lázně, župan.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Hévíz - HOTEL EUR