Budapešť - HOTEL

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Budapešť Budapešť
Ubytování: Wellness víkend hotel 4*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Místo

"Neexistuje pravděpodobně jiné město v zemích věřících a možná na celém světě, kde tak hojně tryskají prameny, aby vyléčily všechny neduhy, jako Budaí", napsal v 16. století Evlia Chelebi, jeden z největších středověkých cestovatelů. Slavný turecký spisovatel, cestovatel a historik nezapsal tuto charakteristiku náhodou, protože 128 činných pramenů v zemi přináší na povrch hojnost léčivých vod. V Budapešti - známé jako město lázní - je s ničím nesrovnatelný počet (přes 30!) termálních pramenů- což je světový rekord - a deset z nich dosáhlo označení lázní.

Ubytování

zcela nový resort na levém břehu Dunaje. Otevřen byl v prosinci 2008 a jeho jedinečnost a atraktivnost je především v největším zastřešeném aquaparku ve střední Evropě, hotelovém moderním wellness a relaxačním centru, které nabízí řadu saun, relaxačních a termálních bazénů, dětské zázemí apod. Veškeré vodní atrakce jsou zásobovány termální vodou z vlastního vrtu. Požadavky na vysoký standard, specifika hostů a kvalitu odpočinku jsou zde precizně a vkusně skloubeny.

Vybavení

velice moderní vybavení, vlastní soc. zařízení, TV/SAT, rádio, telefon, WI-FI Internet, minibar, trezor

Cena zahrnuje

ubytování se stravou ve 2lůžkovém pokoji, pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění, víkendový balíček (2 noci s polopenzí, neomezený vstup do Aquawordu /mimo saun/, orientální lázně, wellness a fitnes centrum /relaxační bazén, vyhřívaný venkovní bazén, sauny, parní místnost, šatna/, parkování) nebo prodloužený víkend (4 noci s polopenzí, neomezený vstup do Aquawordu /mimo saun/, orientální lázně, wellness a fitnes centrum /relaxační bazén, vyhřívaný venkovní bazén, sauny, parní místnost, šatna/, parkování). Pozn. cena je na osobu.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Budapešť - HOTEL