Trenčianské Teplice - HOTEL

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Trenčianské Teplice Trenčianské Teplice
Ubytování: Wellness víkend Hotel 3*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Místo

Lázeňské městečko Trenčianské Teplice je proslavené léčivými prameny, které zde vyvěrají z krásné a čisté přírody. Lázně Trenčianske Teplice jsou známy díky sirnatým termálním pramenům s teplotou 37–42°C. Některé vyvěrají přímo v bazénech. Teplota vody umožňuje její použití na koupele bez ochlazování nebo ohřívání. Prameny se využívají především pro lázeňskou léčbu pohybového aparátu a nervových chorob.

Ubytování

hotel nabízející wellness služby leží jen 300 m od termálních bazénů. V hotelu se mimo moderně vybavené wellness centrum nachází také fitness centrum/posilovna, internet, kadeřnictví/holičství, kosmetika, parkoviště, půjčovna jízdních kol, půjčovna sportovního vybavení, směnárna, připojení na internet WiFi.

Vybavení

stylově zařízené dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, odděleným WC, TV/SAT, rádio, telefon, WIFI připojení na internet, župan.

Cena zahrnuje

3x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí, pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění, uvítací drink, 1x klasická masáž s aromaterapií (20 min), 1x rašelinový zábal (15 min), perličková koupel s přísadou bylinných extraktů a solí nebo rašelinový zábal, volný vstup do bazénového komplexu, denní vstup do saunového světa se solnou parní saunou, bylinkovou inhalací, finskou saunou, volný vstup do fitness.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Trenčianské Teplice - HOTEL