Piešťany - HOTEL

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Piešťany Piešťany
Ubytování: Wellness víkend hotel 2*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Místo

Lázně Piešťany jsou nejznámější slovenské lázně, a to především díky léčivým účinkům termálních minerálních vod a sirnatého bahna. Leží uprostřed širokého údolí řeky Váhu v nadmořské výšce 162 m.n.m., nedaleko jezera Sľňava. Specializují se na nemoci pohybového ústrojí a nemoci nervové. Hlavní léčebné metody – termální koupele, vodoléčba a bahenní koupele.

Ubytování

nonstop recepce, výtahy, denní bar s TV a DVD a letní terasou, kavárna s tanečními večery, společenské salonky, WiFi připojení v celém hotelu, internetový koutek, knihovna.

Vybavení

balkon s křesílky a stolkem, koupelna se sprchou nebo vanou, WC, Sat TV, rádio a telefon. Všechny pokoje jsou plně bezbariérové (vhodné i pro vozíčkáře), nekuřácké, s ledničkou za příplatek. Vysoušeč vlasů je k dispozici bezplatně na recepci. V pokojích je možnost bezdrátového WiFi připojení na internet.

Cena zahrnuje

3x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí, pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění, víkendový balíček (klasická masáž s aromaolejem 20 min., parafongo zábal, rašelinový zábal, jaccuzzi, vířivka, vstup do krytého bazénu a fitnes.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Piešťany - HOTEL