- HOTEL KRA

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Mariánské Lázně Mariánské Lázně
Ubytování: Wellness víkend hotel 3*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Místo

Nejmladší západočeské lázně a známé již od počátku 16. století. Nabízí staletí prověřené léčebné metody, přírodní léčivé zdroje – minerální prameny, přírodní léčivý plyn i peloidy. Tradice pohostinnosti, zkušený tým hoteliéru, lékařů a lázeňského personálu jsou zárukou efektivního a kvalitního lázeňského pobytu.

Poloha

Nachází se asi 2 km od centra. Z města se k hotelu dostanete MHD, vyhlídkovým vláčkem a kabinovou lanovkou. V roce 2011 byly provedeny opravy pokojů a rozsah služeb. Tímto došlo ke zvýšení úrovně a proto je hotel přeřazen do mezinárodně uznávané kategorie 3 *+.

Ubytování

příjemné ubytování v krásném přírodním prostředí Mariánských Lázní, 86 pokojů z toho 2 bezbarierové, 5 apartmanů, 18 podkrovních a 61 dvolůžkových, recepce a informace - 24 hodin denně, směnárna, služba buzení telefonem, wifi internet, výtah, hotelový trezor, restaurace, hotelové hlídané parkoviště - placené parkoviště. Nabízíme hotelové ubytování s možností komplexní lázeňské péče přímo v hotelu, bazén, mikroklimatická solná jeskyně, pedikúra, manikúra, kadeřnictví, kosmetika.

Vybavení

vkusně a útulně zařízeny, s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, telefon, chladnička, vysoušeč vlasů

Cena zahrnuje

3x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s polopenzí, cestovní pojištění (mimo léčebné výlohy), zákonné pojištění, víkendový balíček (1x klasická masáž, 1x perličková koupel, 1x lymfoven, 1x solná jeskyně, volný vstup do bazénu).

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené - HOTEL KRA