Nesebr - Hotel SOL NESSEBAR PALACE***** (odlet z Prahy - 8 denní)

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Nesebar
Ubytování: Hotel SOL NESSEBAR PALACE
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, stravu all inclusive, leteckou přepravu, letištní a bezpečnostní taxy včetně letištní asistence, palivový příplatek, transfer z letiště do místa pobytu a zpět, místní poplatky, služby stálého delegáta, pojištění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje: NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY:
zobrazit 3 termíny
Červen 2017
zobrazit 4 termíny
Červenec 2017
zobrazit 5 termínů
Srpen 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Luxusní pětihvězdičkový hotel Sol Nessebar Palace je společně se Sol Nessebar Bay&Mare součástí jednoho hotelového resortu. Svým klientům nabízí špičkové služby, které jsou v rámci celého resortu všem klientům k dispozici, a výbornou polohu v blízkosti krásné písčité pláže. Hotel je situován 20 minut od letiště v Burgasu a blízko historického městečka Nessebar a Slunečného pobřeží.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, středomořská restaurace, tradiční italská restaurace, bazénový bar, plážový bar, venkovní bazén, vnitřní bazén, venkovní aquacentrum s dětským hradem a dvěma oddělenými bazény se skluzavkami pro děti ve věku 4-12 let a tobogány pro dospělé, sluneční terasy přímo u pláže, slunečníky a lehátka u bazénu a na slunečních terasách (plážové osušky k zapůjčení oproti vratnému depozitu), dětský klub pro děti ve věku 4-12 let, animační programy pro děti a dospělé, fitness centrum, šipky, stolní tenis, volejbalové hřiště, basketbalové hřiště, mini-fotbalové hřiště, zelená plocha s open air posilovnou. Klienti mohou dále využít za poplatek: služby wellness centra jako je sauna, jacuzzi, turecké lázně, solarium, masáže, pro milovníky sportu hotel nabízí osvětlené tenisové kurty, kulečník, stolní fotbal, stolní hokej, skákací hrad pro děti, vodní balóny a skútry pro děti v odpoledních hodinách, dále noční disco klub (23.00-04.00), internetový koutek, obchod se suvenýry, směnárna, půjčovna kol a automobilů.
Pokoje: Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, fénem, kosmetickým zrcadlem, pohovkou a stolem, psacím stolem, telefonem, satelitní TV s dálkovým ovladačem, balkonem nebo terasou. Wi-Fi na pokojích zdarma. Za poplatek trezor na pokoji, pokoj s výhledem na moře.
Strava: Strava formou all inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře podávané formou bufetu v hlavní hotelové restauraci, s možností sezení venku nebo vevnitř. Občerstvení během dne se podává v: lobby baru a bazénovém baru - formou sušenek (15.00-18.00) a formou nápojů jako je káva, čaj, nealkoholické a místní alkoholické nápoje, koktejly, pivo, víno (10.00-23.00), plážovém baru - formou teplých italských sendvičů styl Panini (11.00-15.00) a nealkoholické nápoje, káva, čaj, pivo (10.00-18.00), restauraci Der Biergarten - německá kuchyně, točené pivo (11.00-18.30), restauraci Tapería Malecón - španělské teplé i studené tapas, tradiční Sangria a kubánské koktejly (18.00-23.00), sushi baru Umi Japanese Corners - japonská kuchyně (19.30-22.00), restauraci Osteria del Golfo - tradiční italská kuchyně dle předem nutné rezervace (18.30-21.30), restauraci Paella Marisco a Paella Valenciana - středomořská kuchyně (12.00-16.00).
Pláž: Hotel se nachází přímo u píčité pláže s širokou nabídkou vodních sportů jako je plavba katamaránem nebo trimaránem, jízda na banánu, plážový volejbal a další.

TRASY TRANSFERŮ

Transfer na letiště do Prahy - TRASA 01
Liberec - Nový Bor - Česká Lípa - Mladá Boleslav - letiště Praha

Transfer na letiště do Prahy - TRASA 02
Děčín - Ústí nad Labem - Teplice - Litvínov - Most - Louny - letiště Praha

Transfer na letiště do Prahy - TRASA 03
České Budějovice - Tábor - Benešov - letiště Praha

 

→ Přejít na 12 termínů dovolené Nesebr - Hotel SOL NESSEBAR PALACE***** (odlet z Prahy - 8 denní)
v cenách od 19 520 Kč do 23 240 Kč