Benátky - LE BOULEVARD

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Benátky Gran Viale Santa Maria Elisabetta 41, Benátky Lido
Ubytování: LE BOULEVARD

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Itálie.

Popis zájezdu

Místo

Unikátní starobylé město na laguně s mnoha památkami a labyrintem kanálů, z nichž nejslavnější je Canal Grande, který protíná celé Benátky a představuje tak jeho hlavní bulvár. Dopravu zajišťují motorové čluny vaporetto a proslavené gondoly. Právě z paluby vaporetta nebo gondoly plující po Canal Grande je ten nejkrásnější pohled. Břehy lemuje mnoho paláců a chrámů od gotických po renesanční, během plavby podplouváte mnoho mostů, můstků a lávek, z nichž nejproslulejší je Ponte di Rialto. Určitě navštivte známé náměstí Piazza San Marco s mnoha pouličními kavárničkami, bazilikou evangelisty Marka a Palazzo Ducale.

Poloha

Hotel postavený již v roce 1930, známý během zlaté éry Lida v padesátých letech. Hotel byl kompletně renovovaný v roce 1985 a poté v roce 1998. Jeho ideální poloha mezi mořem a lagunou jej činí ideálním místem pro pobyt v Benátkách. Hotel má 45 pokojů. Cca 100 m od hotelu je zastávka lodí (loď z letiště Marco Polo a do Benátek přímo na náměstí sv. Marka).

Ubytování

Klimatizace, fén, mini bar, nekuřácké pokoje, rádio, sat TV, trezor

Vybavení

Klimatizace, bar, snídaňová místnost, trezor na recepci

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Benátky - LE BOULEVARD