Costa Dorada - Jaime I ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Costa Dorada Salou
Ubytování: Jaime I
Strava: Polopenze
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7(14) nocí s polopenzí, autobusovou dopravu, služby delegáta
Cena nezahrnuje: pobytové taxy
komplexní pojištění
zobrazit 8 termínů
Červen 2017
zobrazit 8 termínů
Červenec 2017
zobrazit 8 termínů
Srpen 2017
zobrazit 7 termínů
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: velký hotelový komplex obklopený piniovým lesíkem 400 m od písečné pláže. V blízkosti naleznete restaurace, bary, obchody.

Vybavení: 3* hotelový komplex s celkovou kapacitou 775 pokojů, který je obklopený piniovým lesíkem. Hotel má tři křídla o 5 patrech a 2 recepce, dále zde naleznete, restaurace, 11 výtahů, 5 barů, z nichž jeden u bazénu, 2 bazény, dětský a vnitřní bazén, minimarket, kadeřnictví, fitness, sauna, jacuz¬zi, squash, tenisové kurty, minigolf. Velkou výhodou hotelu je rozsáhlá odpočinková zóna s parkem o ploše 15000 m2.

Náš názor: Jeden z nejžádanějších hotelů s nabídky, nutná brzská rezervace ubytování.

Doplňující informace : pobytové taxy - Katálánsko - 0,5 Eur/osoba/den. Děti/mládež do 16,99 let tento poplatek neplatí. Platí se maximálně 7 nocí pobytu.

Stravování

polopenze formou bufetu, možnost dokoupení plné penze nebo All inclusive.

All inclusive zahrnuje: plnou penzi včetně nápojů (místní víno, točené pivo, vodu, nealko nápoje - cola....), v baru snacky, pivo, víno, sangrii, nealko nápoje, zmrzlinu, káva, čaj, alkoholické nápoje místní výroby. All inclusive dále zahrnuje vstup do sauny, tureckých lázní, squash, minigolf a fitness (není zahrnuto vypůjčení raket).

Ubytování

Vybavení pokoje : 2-lůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek. Klimatizace (15.6.–15.9.), příslušenství, telefon, televize, balkon, trezor (za příplatek). Na vyžádání je možné zajistit pokoje pro 2 dospělé a 3 děti (ceny pro 2. a 3. dítě jsou stejné).

 

→ Přejít na 31 termínů dovolené Costa Dorada - Jaime I ***
v cenách od 9 190 Kč do 30 890 Kč