Lefkáda - Paradise Beach hotel ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Řecko Lefkada Nidri
Ubytování: Paradise Beach hotel
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu


Varianta 1:

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: ubytování, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 9 termínů
Květen 2017
zobrazit 39 termínů
Červen 2017
zobrazit 36 termínů
Červenec 2017
zobrazit 39 termínů
Srpen 2017
zobrazit 23 termínů
Září 2017
 

Varianta 2:

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Brno
Cena zahrnuje: ubytování, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 3 termíny
Červen 2017
zobrazit 3 termíny
Červenec 2017
zobrazit 3 termíny
Srpen 2017
zobrazit 1 termín
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: 3* rodinný hotel přímo na malebné písčito-oblázkové pláži (hrubší písek) s pozvolným vstupem do vody, stranou od rušné hlavní třídy přetínající letovisko, v dosahu veškerého zázemí, nedaleko mnoha restaurací, barů a obchodů s nejrůznějším sortimentem. Hotel leží na východním pobřeží ostrova Lefkáda v největším letovisku Nidri, kde najdete všechny druhy zábavy a rozptýlení včetně široké nabídky vodních sportů, potápění či jachtingu. Místo díky své poloze je cháněno proti vlnám a prto zde převažuje velice klidná hladina, umožnňující koupání po celý rok. Nabízíme pokoje s přistýlkou ve formě pevné poslete a také 4 lůžkové pokoje. Doporučujeme si půjčit auto nebo motorku a objevovat nevšední scenérie, romantická zákoutí či neskutečně rozmanité pláže celého ostrova. S pevninou je ostrov spojen zvedacím mostem a tak ani tato část Řecka Vám nemusí zůstat zapovězena v době Vašich výletů po okolí. Hotel je vzdálen od letiště necelých 40 km, od hlavního města Lefkas 15 km a centra letoviska cca 150 m.

Vybavení: Jde o třípodlažní budovu s 19 pokoji jakoby vyrostlou přímo na břehu Iónského moře obklopenou vzrostlou zelení a množstvím všudypřítomných kvetoucích květin. Hotel má vlastní parkoviště, menší recepci, venkovní terasu, kterou odděluje od moře pouze pár metrů krásné romantické pláže s řadou vzrostlých palem poskytujících přirozený stín. Na užší pláži najdete lehátka a slunečníky, která jsou pro klienty hotelu zdarma. Na terase jsou podávány pestré snídaně s důrazem na řecké produkty. Snídaně jsou servírovány formou bohatého bufetu. Toto místo se přímo nabízí k relaxaci nejen během dne,ale zvláště večery jsou tu kouzelné a ani se Vám odtud nebude chtít do pokojů. K vybavení hotelu patří i menší bar majitele s možností celodenního občerstvení. Jde vskutku o jedinečné místo s jednotuchým a tradičním řeckým hotýlkem. Vše je udržované, čisté a snad i pro Vís bude garancí nezapomenutelné dovolené. Jde o hotel s největší návratností klientů nejen na Lefkádě.

Náš názor: hotel nabízíme jako jediná česká CK již řadu let. Málo které zařízení má tak veliké procento stále se vracejících věrných klientů jako Paradise. I když zde není bazén, i když hotel nenabízí švédské stoly či dokonce all inclusive stravování, jedná se o tak kouzelné a romantické místo v pěším dosahu zábavy a rozptýlení, že každoročně přitahuje jak magnet široké spektrum zákazníků a to nejen díky výhodné poloze u moře, rodinné atmosféře a nezapomenutelným výhledům. Neodkládejte rezervaci na pozdější dobu, hotel bývá vyprodán jako první. Nejedná se o zařízení výhradně pro páry, ale díky slevám až na 2 děti do 16 let, doporučujeme i pro rodiny s dětmi nebo starší klienty. Zcela výjmečné jsou pokoje Front sea view s neopakovatelnými pohledy na nejbližší ostovy i celé iónské moře.

rychly_prehled : velice oblíbený rodinný hotel přímo na pláži s nádhernými východy slunce
vynikajicí bufetové snídaně servírované pouhých několik metrů od moře
lehátka na pláži včetně osušek zdarma
za příplatek pokoje s přímým či bočním výhledem na moře i mnohé ostrovy v Iónském moři

strucna_poloha : přímo na krásné písečné pláži s řadou vzrostlých stromů (palem)
necelých 40 km od letiště v Preveze
15 km od hlavního města Lefkas
150m od rušného centra letoviska Nidri

Stravování

snídaně formou bohatého bufetu přímo v hotelu, možnost dokoupení večeří, které jsou v nedaleké taverně nebo v restauraci v přístavu (servírované menu o 3 chodech v českém jazyce). V okolí najdete nepřeberné množství restauračních zařízení všech typů a rovněž řadu mini marketů.

Ubytování

Vybavení pokoje : velice čisté a udržované 2-4 lůžkové pokoje, z nichž některé nabízí možnost až dvou přistýlek (a to i formou 1-2 standardních postelí). V hoterlu najdete standardní pokoje s výhledem do krajiny, za příplatek 2 dvoulůžkové pokoje s bočním a několik dalších pokojů s čelním výhledem na moře (doporučujeme včasnou rezervaci). Všechny pokoje mají vlastní příslušenství se sprchou, jsou vybaveny rovněž lednicí, TV a individuální klimatizací, která je za příplatek (na místě cca 5 EUR/den). Všechny pokoje jsou v prvním a druhém patře, mají svůj různě veliký balkon s patřičným výhledem.

 

→ Přejít na 156 termínů dovolené Lefkáda - Paradise Beach hotel ***+
v cenách od 12 590 Kč do 17 790 Kč