Lefkáda - Olive Tree Hotel ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Řecko Lefkada Agios Nikitas
Ubytování: Olive Tree Hotel
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu


Varianta 1:

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 9 termínů
Květen 2017
zobrazit 30 termínů
Červen 2017
zobrazit 26 termínů
Červenec 2017
zobrazit 39 termínů
Srpen 2017
zobrazit 21 termínů
Září 2017
 

Varianta 2:

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Brno
Cena zahrnuje: ubytování s vybraným druhem stravování, leteckou dopravu, letištní a palivové taxy, transfery v místě, služby delegáta
Cena nezahrnuje: případné navýšení palivového příplatku
zobrazit 2 termíny
Červen 2017
zobrazit 2 termíny
Červenec 2017
zobrazit 3 termíny
Srpen 2017
zobrazit 1 termín
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Olive Tree hotel je situovaný uprostřed zeleně v srdci jednoho z nejkrásnějších a nejžádanejších středisek Agios Nikitas, stranou od hlavní rušné cesty vedoucí k moři. Dům leží v mírném svahu přibližně 100 m od menší písečně štěrkové pláže s pozvolným vstupem a nádherně čisté tyrkysové vody Iónského moře. Nedaleko městečka naleznete řadu dalších menších pláží a zákoutí, z nichž některé nabízí naprosté soukromí. Přes kopec leží vyhlášená pláž Milos (700 m), kam se dostanete pěšky (cca 20 minut) nebo autem/motorkou. Za návštěvu rozhodně stojí i velice oblíbená pláž Pefkoulia (1 km). Centrum městečka plné krámků, barů a restaurací leží necelých 100m od hotelu. Do hlavního města Lefkasu (12 km) je zajištěno spojení pravidelnou autobusovou dopravou. Letiště v Preveze je vzdálené 33 km a cesta trvá okolo 45 minut.

Vybavení: Rodinný aparthotel hotel Olive Ttree leží ve svahu je vybaven menší vstupní halou s recepcí. Součástí této haly je i menší bar (10-23 hodin). K hotelu patří i menší restaurace kde se servírují snídaně (8-10:30 hodin). Možnost příjemného posezení na venkovní zelení zarostlé terase, kde se pořádají 1 x týdně v hlavní sezóně řecké večery. Celkem je zde 22 dvou i třílůžkových pokojů a 4 dvouložnicové apartmány s privátní terasou či malebnou předzahrádkou. Některé pokoje nabízí nádherný výhled na letovisko jakoby sevřené v údolí plném cypřišů a olivových stromů ukončené blankytně modrým zálivem. Jde o velmi romantické místo u jedné z nejkrásnějších pláží ostrova, nabízející nezapomenutelné západy slunce, klid a pohodu stranou rušných letovisek.

Náš názor: Velice žádané ubytování v jediném středisku na západní části ostrova. Jde o velice romantické místo odkud se snadno dostanete na další Bohy milované pláže jako je Egremni (25 km), Kathisma (4.5 km), Porto Katsiki (31 km ) či do malebného hlavního města s nedalekou pláží plnou pobořených větrných mlýnů a ráje surfařů. Všude kolem na Vás čekají dechberoucí výhledy na rozeklanou krajinu, neskutečně tyrkysové moře a bělostné pláže. Právem můžete řící, že jste navštívili jedno z nejkrásnějších míst Řecka. Západní pobřeží je téměř bez hotelů a apartmánů, jde o přírodní rezervaci a Agios Nikitas je jedinou vyjímkou.

Stravování

velice chutné a domácí stravování v partnerské restauraci (3min chůze) formou a la carte menu dle vlastního výběru.

Ubytování

Vybavení pokoje : ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích s přistýlkou nebo ve dvouložnicových apartmánech. Všechny jsou vybaveny vlastním příslušenstvím se sprchou, menší ledničkou, individuální klimatizací, SAT-TV, balkonem nebo terasou. Ve většině pokojů je funkční Wi-Fi připojení na internet, které jinak můžete využít i v loby. Ceny jedno i dvouložnicových apartmánů na vyžádaní.

 

→ Přejít na 133 termínů dovolené Lefkáda - Olive Tree Hotel ***
v cenách od 14 390 Kč do 28 790 Kč